Registratie van drie oude poetryslamkrakers tijdens de laatste Poetsclub

Mijn tweede ronde bij De Poetsclub van afgelopen Woensdag – dank je weer Chantal Arts!- met 3 podiumverzen waarmee ik tussen 2003 en 2006 elke poetryslam won waar ik aan meedee (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Eindhoven, Boxtel, Nijmegen en Leuven). Tot ik het truukje kende en dat niet meer wilde doen.

Met het laatste vers werd ik trouwens op Lowlands in 1999 (3 keer in 4 dagen zo waus als een konijn optreden voor duizenden was dubbeldiptrippen😌😁) 2e tijdens de finale van De Gongshow.

Dat ik ze nog uit mijn hoofd ken is een klein wonder. Mijn Liefie kende ze nog niet. Nu wel. Nog 1 keer, dacht ik. Voor een camera. Voor de fuck. Voor de herinneringen. En voor de 😘

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.