Nieuw werk

Nu ik alles weer gezegd heb
en wel meer dan dat vergat
weet ik iets wezenlijks vergeten
in de bochten van het pad

Nu ik iedereen gezien heb
die ik ditmaal kennen mag
voel ik mij een lieve vreemde
met een net te rechte lach

In de pas van de bravoure
wanneer kom ik op een punt
mezelf weer eens fluitend tegen
gun ik dat hij mij dat gunt

Verwonder je je om de bermen
om en om en om wat gaf
vind een maat in je geslenter
en dwaal zo van je padje af

 

Vriend en begenadigd muzikant Martijn van Dijk en ik gaan muziek maken! Hij stuurde me bovenstaande tekst gezet in zangpartij en gitaar terug en ik vind dat mooi. Dank je, Martijn, voor de kans om weer eens ergens flink mijn tanden in te kunnen zetten. Luisterliedjes. Er gaat weer een wereld voor me open. En uiteraard ben ik ondertussen van start gegaan in mijn eigen, belachelijke tempo. Straks ga ik liedtekst nr. 3 voor hem schrijven. Vanmiddag. Hij wil er uiteindelijk graag het theater mee in. Misschien mag ik hier en daar wel meezingen… 🙂

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.