Wat ik deed en doe

Ik gaf vele workshops poëzie en poetryslam op middelbare scholen en o.a. bij De Kunstbende en was als redactielid betrokken bij de literaire tijdschriften Op Ruwe Planken, Renaissance en Krakatau. Op dit moment ben ik redactielid van hekelvers.nl en sinds het najaar van 2017 ben ik als medewerker verbonden aan de Rotterdamse uitgeverij Nadorst.

Ik dichtte, slamde en rapte me jarenlang het hele land door (o.a. op Lowlands, een NK Slam, De Amsterdamse Uitmarkt, bij De Wintertuin en op De Parade) en won zo poetryslams in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Leiden, Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Boxtel en Leuven.

Naast poëzie schrijf ik graag sci-fi en fantasy, met als gevolg publicaties in SFterra, Fantastische vertellingen, The Flying Dutch, de Ganymedesbloemlezing editie 2016 en op fantasize.nl. Een kort Fantasyverhaal van me doet dit jaar mee aan De Harland Awards.

Aan toneelteksten deed ik ook; een ridderspektakelstuk (i.s.m. Hiekelien van den Herik) werd o.a. in Het Archeon, tijdens De Kasteeldagen en op een Elfia-fantasyfair gespeeld. 1-akters van mijn hand deden mee aan het RVA 1-akterfestival, het Larenkampfestival, ze werden gelezen bij Perdu en o.a. gepubliceerd in het toneelnummer van het tijdschrift Prado.

Voor andere projecten werkte ik samen met o.a. Het Rotterdams Jongeren Symfonie Orkest en Art Rocks (De Grote prijs van… i.s.m. museum Boijmans van Beuningen.) Van 2008 t/m 2010 was ik als bezoldigd stadsdichter in dienst van de gemeente Vlaardingen en ik ben lid van kunstenaarscollectief Het Ongeboren Idee. Ik organiseerde en/of presenteerde meerdere poëziepodia (Poetsclub Rotterdam, Late Letteren Live Nijmegen en Poezie in De Steeg Vlaardingen).

Andere hobbies:

Lezen en gamen (ook met een voorkeur voor de fantastische genres.), 2 keer per week hardlopen, jarenlang een actieve persoonlijke blog, tuin- en kookprogramma’s van de BBC.

www.deschrijverscentrale.nl/auteurs/12451